O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Živnulo svetište na Udbini

1/10
Živnulo svetište na Udbini
Živnulo svetište na UdbiniŽivnulo svetište na UdbiniŽivnulo svetište na UdbiniŽivnulo svetište na UdbiniŽivnulo svetište na UdbiniŽivnulo svetište na UdbiniŽivnulo svetište na UdbiniŽivnulo svetište na UdbiniŽivnulo svetište na UdbiniŽivnulo svetište na Udbini
Objavljeno: 05-04-2022

UDBINA – Korona je mnogo toga u protekle dvije godine spačila (spriječila). Te drž' se mjera, te odmakni se, te ne putuj i ne poteži vraga za rep, svašta je tu bilo. A u tome je patio u duhovni život, hodočašća su gotovo prestala. Pa tako i ona na Udbinu Crkvu hrvatskih mučenika.

Ali, eto, hvala Bogu, čini se da je ta pošast jenjala pa se vjerni narod ponovo vraća i posjećuje voljena svetišta. Po samom (proljetnom) početku čini se ohrabrujuće, došli su hodočasnici iz Zagreba (Knežija), iz Splita, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Drežnik Grada, Vaganca, dogodio se i susret sudionika e-duhovnih vježbi, došli su hodočasnici iz Podvinja, župljani Čučerja s vlč. Markom Torbarom, ministranti župe Lupoglav sa vlč. Filipom Pavlovićem, polaznici Visoke škole Aspira s gospođom Ivančicom, i možda još neki koji nisu spomenuti a u Božjem su tefteru zapisani da su bili.

CHM/M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!