O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Konjima ugrožava sigurnost prometa

1/1
Konjima ugrožava sigurnost prometa
Konjima ugrožava sigurnost prometa
Objavljeno: 26-01-2022

GOSPIĆ - Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjom Perušićankom zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo ugrožavanja prometa opasnom radnjom ili sredstvom.
 
Ona se sumnjiči da je 25. siječnja 2022. godine u Vukavi ostavila bez nadzora svog konja čime je ugrozila cestovni promet i izazvala opasnost za život i tijelo ljudi, iako je već nekoliko puta pravomoćno kažnjena za prekršaj iz članka 119. stavak 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama jer kao vlasnica nije poduzela sve mjere da stoka i druge životinje ne izađu na cestu bez nadzora, a koji konj se zadržavao i na državnoj cesti broj 25, uslijed čega je u 1.10 sati došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Protiv nje će nadležnomu državnom odvjetništvu dostavljena kaznena prijava.

U ponedjeljak, 24. siječnja u 19,10 sati na autocesti kod čvora Perušić, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 26-godišnjak, u kojem su bili putnici 19-godišnjak i 24-godišnjak (svi s područja Kistanja).
 Daljnjim postupanjem, policijski službenici su u automobilu pronašli više vreća rezanog duhana.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Gospić utvrđeno je da je 19-godišnjak u Zagrebu radi daljnje preprodaje kupio 118,8 kilograma sitno rezanog duhana koji je bio pakiran u 6 pvc vreća, a za koji nije posjedovao nikakvu dokumentaciju i koji je bio bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske.

Pronađeni duhan privremeno je oduzet, te će protiv 19-godišnjaka biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene trgovine.

PU ličko-senjska

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!