O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U tijeku Međunaroda konferencija o ženama u poduzetništvu

1/6
U tijeku Međunaroda konferencija o ženama u poduzetništvu
U tijeku Međunaroda konferencija o ženama u poduzetništvuU tijeku Međunaroda konferencija o ženama u poduzetništvuU tijeku Međunaroda konferencija o ženama u poduzetništvuU tijeku Međunaroda konferencija o ženama u poduzetništvuU tijeku Međunaroda konferencija o ženama u poduzetništvuU tijeku Međunaroda konferencija o ženama u poduzetništvu
Objavljeno: 03-12-2021

OTOČAC – 6. Međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu Žene i točka počela je jutros u 10 uri u velikoj dvorani Gackoga pučkog otvorenog učilišta. Razlog tomu je opet korona, treba poštovati neka pravila da ne bi došlo do neželjenih posljedica širena koronavirusa.

Konferencija je počela uobičajeno otvaranjem i pozdravnim govorima. Ženama se obratio otočki gradonačelnik Goran Bukovac prigodnom besjedom, potom je to učinio i predsjednik Županijske komore Otočac dr. Joso Brajković. Iskorištena je prigoda te je potpisan i sporazum o suradnji Hrvatske gospodarske komore i Mrežnog podjetniškog inkubatora Vrelec iz Rogaške Slatine (Slovenija), kojeg je u ime Komore potpisao dr. Brajković.

Uvodno u konferenciju dala je potpredsjednica HGK Mirjana Čagalj, a onda su se nastavili paneli, njih tri, kako je i predviđeno unaprijed utanačenim protokolom.

Očekuje se da će Konferencija završiti negdje oko 15 sati.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!