O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Kreće energetska obnova zgrade Doma za starije osobe u Udbini

1/1
Kreće energetska obnova zgrade Doma za starije osobe u Udbini
Kreće energetska obnova zgrade Doma za starije osobe u Udbini
Objavljeno: 18-11-2021

GOSPIĆ - Jučer je u prostorijama Ličko-senjske županije u nazočnosti ličko-senjskog župana Ernesta Petryja održana početna konferencija povodom početka izvođenja radova na projektu „Energetska obnova zgrade Doma za starije osobe Ličko-senjske županije – Podružnica Udbina“ s rokom završetka radova u trajanju od 12 mjeseci od dana uvođenja u radove, a u koji rok je uključena i primopredaja radova.

Uz predstavnike županije na konferenciji su nazočili zaposlenici i članovi Upravnog vijeća Doma za starije osobe, predstavnici LIRA-e, Općine Udbina, te predstavnik izvođača radova s kojim je zaključen ugovor o izvođenju radova.

Projekt je realiziran u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“, a sve temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji su financirani iz Fondova EU.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 3.993.243 kuna od čega je kroz EU osigurano sufinanciranje projekta s 1.932.992 kune, dok je preostali iznos od 1.218.186 kuna osiguran iz proračuna Ličko-senjske županije te iz ostalih izvora financiranja u iznosu od 842.065 kuna.

LSŽ/I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!