O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Udiljak i Verzon stekli diplome rukometnih trenera

1/1
Udiljak i Verzon stekli diplome rukometnih trenera
Udiljak i Verzon stekli diplome rukometnih trenera
Objavljeno: 12-11-2021

GOSPIĆ - Završilo je školovanje dva trenera, člana, igrača i dugogodišnja rukometaša čime je Rukometni klub Gospić u istom trenutku ostvario nekoliko ciljeva.

Da bi se klub mogao razvijati i u isto vrijeme zadržati kvalitetu mora raditi na edukaciji svojih kadrova, u ovom slučaju trenera, kako bi svoje znanje prenijeli mladim sportašima, rukometašima i učinili ih najboljom verzijom koju su oni i njihovi roditelji mogli zamisliti.

U proces spomenute edukacije ušli su Matej Udiljak i Ivan Verzon. Stjecanjem diplome rukometnih trenera Udiljak i Verzon zaokružili su broj od 10 trenera kluba obrazovanih pri Športskom učilištu, trenera koji imaju pravo na licencu Hrvatskoga rukometnog saveza, a samim time mladim rukometašima, rukometašicama i cijelom klubu dali dodatni vjetar u leđa koji je neophodan za nastavak kvalitetnog rada i realizaciju zacrtanih ciljeva za budućnost.

Uspjeh je to koji ima rijetko koji rukometni klub u Hrvatskoj, a ovim putem rukometaši zahvaljuju Zajednici športova grada Gospića koja je kroz prijavljeni projekt omogućila financiranje navedenog školovanja.

V.A.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!