O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Webinar: Kulturna baština i turizam - partnerstvo i novi trendovi

1/1
Webinar: Kulturna baština i turizam - partnerstvo i novi trendovi
Webinar: Kulturna baština i turizam - partnerstvo i novi trendovi
Objavljeno: 03-11-2021

OTOČAC - Strukovna grupa kulturnog turizma HGK - Županijske komore Otočac organizira besplatni webinar s temom Kulturna baština i turizam - partnerstvo i novi trendovi.

Edukacija se izvodi online, u dva dijela, u terminu 8. i 29. studenoga od 14 do 16 sati, a vodit će ju Romana Lekić, profesorica visoke škole na Edward Bernays visokoj školi za komunikacijski menadžment u Zagrebu

Prvo predavanje je cjelina koja će obraditi općenito arhetipove i stereotipove uz analizu diskursa i mitološke osnove. Drugo predavanje će staviti naglasak na ženske arhetipove i obraditi konkretne ženske povijesne likove za nove i drugačije turističke priče. Kao konkretne primjere izabrali smo dva ženska lika iz povijesti kvarnerskog područja – Karolina Riječka i Cristina Scott, te tri žene Frankopanke koje su vezane za područje Otočca - Doroteja, Jelena i Barbara.

Zainteresirani za webinar mogu se prijaviti online prijavnicom na stranici HGK – Županijska komora Otočac , a poveznicu za Microsoft Teams događaj dobit će dan prije webinara na adresu elektroničke pošte navedenu u prijavi.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!