O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Počela takmičenja u 2. i 3. Hrvatskoj šahovskoj ligi Zapad

1/2
Počela takmičenja u 2. i 3. Hrvatskoj šahovskoj ligi Zapad
Počela takmičenja u 2. i 3. Hrvatskoj šahovskoj ligi ZapadPočela takmičenja u 2. i 3. Hrvatskoj šahovskoj ligi Zapad
Objavljeno: 12-10-2021

OTOČAC - Proteklog vikenda, 9 i 10. listopada, u Rijeci i Selcu su konačno počela takmičenja u 2. i 3. Hrvatskoj šahovskoj ligi Zapad, gdje nastupaju šahisti iz Ličko-senjske županije.

U 2. Hrvatskoj ligi Zapad silovito su krenuli šahisti Karlobaga s tri meč pobjede protiv Lošinja 5-1, protiv Kastva 4,5-1.5 te pobjeda protiv Puljana 5-1. Po 2.5 boda iz tri partije za Šahovski klub Karlobag osvojili su Siniša Cucančić, Gordan Jezidžić, Nenad Levar, Milan Žeželj i Damir Katić, a 2 boda osvojio je prof. dr Damir Muhvić.

Šahisti Velebita iz Senja su također startali odlično i nakon tri kola imaju 5 bodova te se nalaze na diobi 2. i 3. mjesta sa šahistima Vladimir Gortan iz Poreča.

Na 4. i 5. mjestu su šahisti Krka i Rijeke 2 s 4 boda, 5. i 6. mjesto dijele Goranka Ravna Gora i Lošinjani s 3 boda, zatim slijede šahisti Batane Rovinj i Pule s 2 boda, Rječina Dražice i Buje imaju po bod te Kastav bez bodova.

U 3. Hrvatskoj šahovskoj ligi Zapad odlično su krenuli šahisti Šahovskoga kluba Gacka Otočac te se sa dvije meč pobjede i jednim neriješenim rezultatom nalaze na 2. mjestu iza šahista iz Kraljevice koji imaju sve tri pobjede.

Šahisti Delnica i Krka 2 imaju 4 boda, Gortan Poreč 2 ima 3 boda, 6., 7. i 8. mjesto dijele šahisti Cresa, Gospića i Crikvenice s 2 boda. Na začelju su šahisti Pule 3 i Korenice, bez bodova.

Za otočke šahiste bodove su osvojili Marin Ćosić 3, Mario Kranjčević i Miroslav Drvar 2.5, Milan Orešković 2, Miljenko Vukelić 1,5 te Igor Orešković 1 bod.

Nadamo se da će Otočki šahisti nastaviti s odličnim igrama i izboriti plasman u 2. ligu.

Lige se nastavljaju 23. i 24. listopada.

N.L.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!