O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Za Eko etno u Otočcu spremni

1/1
Za Eko etno u Otočcu spremni
Za Eko etno u Otočcu spremni
Objavljeno: 21-07-2021

OTOČAC – Što se tiče organizacije, moglo bi se kazati da je Eko etno Gacka dovršena priča. Naravno da je još uvijek tu tisuće detalja (o upitima da se i ne govori). Ali ono glavno je gotovo, osmišljeno, određeno i definirano. I to još uz, zamislite te gnjavaže, uz suglasnost raznih stožera za koronu. Treba se doista zapitati kako su te dvije ženice iz Turističkog ureda Turističke zajednice grada Otočca sve to uspjele, one su organizatorice svega, naravno da im u mnogim detaljima (struja, razglas, testiranje na koronu i dr.) moraju uskočiti drugi.    

Vele da su ispoštovane sve potrebne epidemiološke mjere u pripremi manifestacije, čak se barata i sada već do bola otrcanim sloganom „budimo odgovorni, mislimo na sebe i druge“. Ali što ćeš, mora se ako misliš imati manifestaciju, da se i te formalnosti obave.

U petak je u 19 uri svečano otvorenje manifestacije uz Mješoviti vokalni sastav Folklornog društva Otočac.

Slijedi Gastrogacka uz pokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac. Zalogajčiće od pastrve pripremit će hotel Zvonimir i Pizzeria Ruspante iz Sinca.
A diljem parka, raspečeni jedni od drugih (to vam je sinonim za tzv. socijalnu distancu) bit će poredani izlagači iz Siska, Ogulina, Petrinje, Splita, Zagreba, Osijeka, Nuštra, Svete Nedjelje, Gospića te domaći izlagači iz Otočca, Sinca, Prozora i Kutereva. 

A onda od 21:30 sati nastupa Trio gušti.

Eto, to je za petak, o suboti ne treba ni divaniti.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!