O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

AGROMED - Mediteranski poljoprivredni forum u Splitu

1/1
AGROMED - Mediteranski poljoprivredni forum u Splitu
AGROMED - Mediteranski poljoprivredni forum u Splitu
Objavljeno: 16-06-2021

OTOČAC - Prvi AGROMED - Mediteranski poljoprivredni forum, u organizaciji Instituta za europske i globalizacijske studije, održat će se u Splitu 2. srpnja ove godine u Hotelu Cornaro.

Forum ima za cilj artikulirati prijedloge javnih poljoprivrednih politika, s posebnim naglaskom na mediteransku poljoprivrednu politiku, odnosno na koncept samoodrživosti i samodostatnosti u proizvodnji hrane. Forum je mjesto promocije mediteranskih poljoprivrednih proizvoda, mediteranske kulture svakodnevnog življenja i mediteranske sastavnice hrvatskoga kulturnog identiteta.

Kroz uvodno predavanje na temu “Obilježja europske mediteranske poljoprivredne politike” te diskusiju organiziranu u četiri panela – „Mediteran – zajednički prostor življenja“, „Mediteranski identitet i poljoprivreda“, „Brendiranje hrvatskog Mediterana kroz gastronomiju i poljoprivredne proizvode“ i „Izazovi hrvatskog mediteranskog agrara“, razmotrit će se različiti aspekti potencijala razvoja mediteranske poljoprivrede.

Zainteresirani se mogu uključiti i sudjelovati na 1. AGRO[1]MED-u, u čijoj realizaciji, uz organizatora i brojne partnere, sudjeluje i Hrvatska gospodarska komora kao pokrovitelj. Organizator osigurava članicama HGK popust od 25 posto za kotizaciju.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!