O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Josip Brozičević pročelnik HGSS Stanice Gospić izabran za do pročelnika Službe na nacionalnoj razini

1/4
Josip Brozičević pročelnik HGSS Stanice Gospić izabran za do pročelnika Službe na nacionalnoj razini
Josip Brozičević pročelnik HGSS Stanice Gospić izabran za do pročelnika Službe na nacionalnoj raziniJosip Brozičević pročelnik HGSS Stanice Gospić izabran za do pročelnika Službe na nacionalnoj raziniJosip Brozičević pročelnik HGSS Stanice Gospić izabran za do pročelnika Službe na nacionalnoj raziniJosip Brozičević pročelnik HGSS Stanice Gospić izabran za do pročelnika Službe na nacionalnoj razini
Objavljeno: 09-05-2021

Na jučer održanom Vijeću Stanica u Starigradu, Josip Brozičević pročelnik gospićke Stanice HGSS-a izabran je za novog dopročelnika HGSS-a na razini Hrvatske. Zamijenio je velikog Vinka Prizmića koji je dužnost pročelnika obnašao punih 16 godina, a posljednje 2 godine bio je u ulozi dopročelnika Službe.

Vijeće Stanica HGSS-a kojeg čine predstavnici svih 25 Stanica u Hrvatskoj dalo je povjerenje Josipu Brozičeviću za ovu odgovornu, moralnu, volontersku i nadasve časnu dužnost.

Predstavnici svih Stanica na ovom Vijeću i prije svega kolege prepoznali su vrijedan, stručan i odgovoran 17 godišnji Josipov spašavateljski staž pa tako snažna podrška iz cijele Hrvatske nije bila upitna.

„Temelj i najveća vrijednost Hrvatske gorske službe spašavanja su njeni ljudi pa tako i članovi Stanice Gospić više od 30 godina nesebično daju cijelog sebe samo s jednim ciljem a to je spasiti ljudski život, a nemali broj puta su to učinili kada to nije mogao nitko drugi. Uz tako motivirane i stručne kolege i podršku matične Stanice kao i podršku svih ostalih Stanica obavljati ovu odgovornu i časnu funkciju biti će sigurno jednostavnije i lakše“.

Stanica Gospić pokriva najveće ali i terenski najzahtjevnije područje u Hrvatskoj a sve temeljne djelatnosti nastoji obavljati besprijekorno. Da je naš nesebični rad  i angažman prepoznat govori nam i veliko povjerenje i  respekt kako među građanima, jedinicama lokalne uprave i samouprave tako i među svim Stanicama HGSS-a.

Ta privilegija, vrijednost i osjećaj kada se spasi ljudski život, ne može se opisati i nema cijenu.

HGSS Gospić

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!