O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Objavljeni novi natječaji za Mjeru 21 za MSP-ove i poljoprivrednike vrijedni 200 milijuna kuna

1/1
Objavljeni novi natječaji za Mjeru 21 za MSP-ove i poljoprivrednike vrijedni 200 milijuna kuna
Objavljeni novi natječaji za Mjeru 21 za MSP-ove i poljoprivrednike vrijedni 200 milijuna kuna
Objavljeno: 31-03-2021

OTOČAC - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je početkom tjedna dva nova natječaja za provedbu Mjere 21 „Izvanredna privremena potpora poljoprivrednicima i MSP-ovima koji su posebno pogođeni krizom uzrokovanom bolešću COVID-19“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

  • Natječaj za provedbu mjere 21 „Izvanredna privremena potpora poljoprivrednicima i MSP-ovima koji su posebno pogođeni krizom uzrokovanom bolešću COVID-19“  – „POLJOPRIVREDNICI“

Prihvatljivi korisnici su poljoprivrednici koji se bave biljnom i stočarskom proizvodnjom te uzgojem gljiva i ispunjavaju druge uvjete Natječaja. Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore po Natječaju je 100 milijuna kuna, a maksimalni iznos potpore za poljoprivrednike iznosi 52.863,30 kuna, ali ne više od stvarnog iznosa smanjenja primitaka ili smanjenja prihoda.

  • Natječaj za provedbu mjere 21 „Izvanredna privremena potpora poljoprivrednicima i MSP-ovima koji su posebno pogođeni krizom uzrokovanom bolešću COVID-19“  – „MSP-ovi“

Prihvatljivi korisnici su MSP-ovi u sektorima maslina i maslinovog ulja, vina, mlijeka, mesa, voća, povrća, aromatičnog, začinskog i ostalog bilja, stočne hrane, gljiva te pakiranja jaja i proizvoda od jaja ili pčelinjih proizvoda koji ispunjavaju uvjete Natječaja. Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore po Natječaju je 100 milijuna kuna, a maksimalni iznos potpore za MSP-ove iznosi 377.595 kuna, ali ne više od stvarnog iznosa smanjenja primitaka ili smanjenja prihoda.

Rok za podnošenje zahtjeva od 30. ožujka do 13. travnja ove godine.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!