O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

K.K.“Velebit“ – K.K.“Mertojak“ 1 : 7

1/7
K.K.“Velebit“ – K.K.“Mertojak“ 1 : 7
K.K.“Velebit“ – K.K.“Mertojak“ 1 : 7K.K.“Velebit“ – K.K.“Mertojak“ 1 : 7K.K.“Velebit“ – K.K.“Mertojak“ 1 : 7K.K.“Velebit“ – K.K.“Mertojak“ 1 : 7K.K.“Velebit“ – K.K.“Mertojak“ 1 : 7K.K.“Velebit“ – K.K.“Mertojak“ 1 : 7K.K.“Velebit“ – K.K.“Mertojak“ 1 : 7
Objavljeno: 21-03-2021

OTOČAC - U 15. kolu 1.HK lige domaći Velebit ugostio je kuglače K.K. Mertojak iz Splita, momčad koja čvrsto drži vrh tablice u 1. HKL,te i pored jako dobre igre nije uspio odoliti napadma gostiju,što je i na kraju rezultiralo pobjedom gostiju.

Mnogi koji poznaju ovaj sport, reklo bi se nisu ni očekivali drugačiji ishod no bilo je i onih koji su se uspoređivali s Dinamom i očekivali previše. Ako se uzme u obzir da u ekipi Mertojaka nastupa par kuglača Europske kvalitete teško je bilo za očekivati nešto posebno ili kako se to kaže „loš dan“!

Malo je nedostojalo da gostujući Mihael Grivičić oborivši 673. Čunja ne dostigne i rekord kuglane, tako da je rezultat od 591. Branka Šebalja koji dakako nije loš,nestane u sjeni protivnika.

Rezultat od 3544.čunja koliko je postigao domaći Velebit dominira rezultatitima donjeg dijela kuglačke tablice no stigao je izgleda prekasno tako da zadnje mjesto na tablici nagovještava prijelaz u niži rang natjecanja.

Na kraju rezultat je izgledao ovako: KK Velebit 3544č. KK Mertojak 3820.č. ili 1:7 u poenima.

Kod ekipe gostiju teško je izdvojiti najboljeg pojedinca dok je kod domaćina ovaj put bio Dubravko Mesić s 613.č

U sljedećem kolu kuglači Velebit gostuju u Novskoj no to je samo borba začelja no bez izgleda za bilo koju ekipu.

Susret su uspješno priveli kraju suci Željko Odorčić "A" i Drago Pleša "B" licence,uz neizostavnu pomoć već tko zna koji put pomenutog Dadu Sladović.

Tekst i slike:

Stjepan Brajković Murta.

Podijeli novost na društvenim mrežama!