O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu Žene i točka

1/1
Međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu Žene i točka
Međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu Žene i točka
Objavljeno: 17-11-2020

OTOČAC – Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac u petak, 4. prosinca ove godine, u Gackomu pučkom otvorenom učilištu Otočac organizira petu Međunarodnu konferenciju o ženama u poduzetništvu Žene i točka. Obzirom na ovogodišnju epidemiološku situaciju, konferenciju će biti moguće uživo pratiti putem Facebook stranice i YT kanala HGK.

Konferencija je jednodnevna, dinamična, organizirana u formi panela na kojima će se razmatrati i kreirati potencijalna rješenja u vezi s aktualnim problemima ženskog poduzetništva.

Svrha je konferencije na jednostavan i prihvatljiv način upozoriti šire poslovne i društvene krugove na osobitosti poduzetništva žena i menadžmenta, istaknuti posebnosti, ograničenja i mogućnosti poboljšanja položaja poslovnih žena te potaknuti i pridonijeti pronalaženju poticajnih i djelotvornih rješenja.

Konferencija je namijenjena poduzetnicama i obrtnicama u Hrvatskoj i inozemstvu, predstavnicama gospodarskih institucija i udruženja, drugim osobama i subjektima koji jesu ili bi tek mogli biti uključeni gospodarske procese te svima zainteresiranima koji žele i daju podršku razvoju poduzetništva žena.

Konferencija će se baviti problemima i osnaživanjem žena u poduzetništvu, okupit će ključne žene poduzetnice i stručnjake iz Hrvatske i susjednih zemalja, bit će to mjesto susreta i komunikacije te izvor novih znanja i ideja, odnosno razgovarat će se o mogućnost umrežavanja te novima poslovnim mogućnostima  i upoznavanju novih poslovnih partnera.

Hrvatska gospodarska komora ima dugogodišnje iskustvo u promicanju i poticanju poduzetništva žena te je bila jedan od inicijatora nacionalne Strategije razvoja poduzetništva. Uz to, jedan je od sudionika u provedbi strateških ciljeva poput poboljšanja sustavne potpore poduzetništvu žena i uvođenja poduzetništva žena u ukupnu institucionalnu infrastrukturu.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!