O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Pupovac se ponaša po receptu Dobrice Ćosića ‘Srbima je laž u krvi’

1/1
Pupovac se ponaša po receptu Dobrice Ćosića ‘Srbima je laž u krvi’
Pupovac se ponaša po receptu Dobrice Ćosića ‘Srbima je laž u krvi’
Objavljeno: 11-10-2020

Na današnju izjavu Milorada Pupovca s press konferencije u Negoslavcima na kojoj je govorio o uhićenjima za ratne zločine na Ovčari, reagirala je Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata.

“Nemoguće nam je ostati ravnodušnima na današnje izjave saborskog zastupnika i predsjednika SDSS-a gosp. Milorada Pupovca

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata RH opetovano je upozoravala na ponašanje i izjave gosp. Milorada Pupovca te tražila sazivanje tematske sjednice Hrvatskog sabora. Do danas nije nitko poduzeo korake kako bi se istom stalo na kraj. A on samo nastavlja put po receptu Dobrice Ćosića “Srbima je laž u krvi”.

Njegov posljednji istup u Negoslavcima (kako prenosi Nova TV) služi mu kako bi osobe osumnjičene za počinjenje ratnog zločina zaštitio od institucija Republike Hrvatske, izražava sumnju u objektivnost i nepristranost, a nema povjerenja ni u politiku ni u pravosuđe.

Nikakvi razgovori Zagreba i Beograda ne mogu niti smiju “rješavati” kaznena djela ratnih zločina, već pravosudne institucije Republike Hrvatske.

Indirektno pokušava izreći da su uhićeni iz Negoslavaca nedužni, stoga im organizira konferenciju za medije, a ujedno buduće osumnjičenike izjednačava s hrvatskim građanima srpske nacionalnosti. Po njemu svi oni strepe od progona, samo pitanje je tko i zašto?

Mnogo je njih koji se ne plaše jer nemaju zašto, ostali bi se i trebali bojati ruke pravde.

Ovakve izjave trebaju se onemogućiti jer unose sve veći razdor u tkivo hrvatskog društva. Upravo njegove izjave stavljaju srpsku manjinu u položaj njegovim riječima “taoca i zečeva za odstrel” te je čisti primjer medijskog pritiska na pravosudne institucije Republike Hrvatske”, navodi se u priopćenju koje potpisuje predsjednik Udruge Zoran Maras.

Maxportal.hr

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!