O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Gospićane će u 2. ligi voditi Mate Pavelić

1/1
Gospićane će u 2. ligi voditi Mate Pavelić
Gospićane će u 2. ligi voditi Mate Pavelić
Objavljeno: 10-09-2020

GOSPIĆ - Ulaskom u 2. ligu uprava Rukometnog kluba Gospić je u samo nekoliko dana odradila lavovski dio posla.

Brojni sastanci uprave, sastanci vodećih ljudi kluba s domaćim igračima koji će sačinjavati seniorsku ekipu, veliki broj telefonskih razgovora s dosadašnjim pojačanjima i eventualnim novim igračima s kojima bi ekipa bila što konkurentnija i uspješnija u društvu drugoligaša, razgovori oko trenerske pozicije i brojni drugi problemi i situacije rješavani su u svega dva do tri dana, a sve je to trebalo uklopiti u tešku i nadasve nesigurnu financijsku situaciju prouzrokovanu koronavirusom.

Uzevši u obzir potrebe koje klub ima na svim razinama i osluškujući "bilo" epidemiološke situacije u Hrvatskoj i svijetu uprava kluba je bila primorana zahvaliti se na radu treneru Darku Jeličiću, treneru koji je tijekom sezone 2019./2020. svojom požrtvovnošću, znanjem i besprijekornom ljubavi prema rukometu zaista bio primjer svim igračima, doveo ekipu na 1. mjesto, te ju naposlijetku i uveo u 2.HRL zapad.

Rukometaši se ovim putem još jednom zahvaljuju treneru Jeličiću na svom doprinosu klubu. 

Odlučeno je da će na upražnjeno mjesto doći jedan od osam domaćih licenciranih trenera, a veliku odgovornost i priliku dobio je Mate Pavelić koji će uz trenersku obvezu pomagati ekipi i kao igrač.

Mate Pavelić, rođen u Gospiću 1990. godine, dijete je kluba. Boje Rukometnog kluba Gospić branio je u gotovo cijeloj svojoj karijeri, a prve rukometne korake napravio je još 12. siječnja 1998. godine kada je kao dijete s nenavršenih osam godina postao članom.

Tijekom niza godina Mate je izrastao u neizostavni kotačić seniorske ekipe, pouzdani igrač i gotovo nepogrješivi strijelac. Njegov interes za trenerskim pozivom vrlo brzo se realizirao završavanjem trenerske škole čime je postao licencirani rukometni trener.

Uprava vjeruje da će Mate odraditi odličan posao i da će svoje bogato znanje i entuzijazam prema rukometu uspjeti prenijeti i na seniorsku ekipu.

V.A.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!