O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Don Angjelova 10. knjiga

1/1
Don Angjelova 10. knjiga
Don Angjelova 10. knjiga
Objavljeno: 11-08-2020

KOMPOLJE – Ide to njemu od ruke, mislimo pisanje, piše čovjek, svaki trenutak koristi za pisanje. Ma tko to? Pa don Angjelo. Narod bi rekao: - A tko će, ako ne će pop. I u pravu je, mislimo narod.

Ovih dana je iz tiska izišla 10 don Angjelova knjiga zanimljiva naslova Optimist ali 'teški' realist. Uostalom, koji naslov njegove knjige nije intrigantan?

Sam podnaslov Ili tako je govorio don Anđelko Kaćunko pojašnjava o kakvom se štivu radi. Radi se o 10 njegovih velikih surazgovora (iliti interviewa)  s raznim novinarima i s raznima medijima, poput Nacije, Dnevnoga, Hrvatskoga tjednika, Novog lista, Večernjeg lista, Jutarnjeg lista, Expressa, dakle tiskovina različitih orijentacija, od onih skrajnje lijevih do neutralnih i, recimo, desnih. A to samo govori da autor ne preže ni od koga, ne bježi ni od koje teme, i da se ne „boji“ niti jednog novinara, a bogme ni pitanja. U svojim surazgovorima svjedoči o postojanosti stava i legendarnoj nepokolebljivosti, ne povodeći se nikada za nekom pomodnošću i dopadanjem ili podilaženjem publici ili nekomu mediju.

Ovu knjigu priredio je i uredio Mladen Pavković, a izdao Treći dan d.o.o. iz Hrvatskog Leskovca.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom