O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Dokumentarni film “Neoproštena pobjeda” redatelja i scenarista Nenada Piskača

1/1
Dokumentarni film “Neoproštena pobjeda” redatelja i scenarista Nenada Piskača
Dokumentarni film “Neoproštena pobjeda” redatelja i scenarista Nenada Piskača
Objavljeno: 31-07-2020

Neoproštena pobjeda dokumentarni je film o politici Jugoslavena, komunista i velikosrba u postkomunističkoj Hrvatskoj u posljednjih dvadeset godina.

Oni su preuzeli upravu i nadzor nad hrvatskom pobjedom, državom i društvom, proglasili su pobjedu zločinom kako bi održali društvene odnose kakvi su vladali u totalitarnoj komunističkoj Jugoslaviji i socijalističkoj Hrvatskoj.

Croatia-film.com globalno je neprofitno uzletište hrvatskome neovisnom domoljubnom filmu. U prvom planu je dokumentarni i igrano-dokumentarni žanr. Okuplja relevantne autore i filmove, kojima je kriterij istine iznad komercijalnih, ideoloških i strančarskih interesa. Utočište je filmova, scenarista, redatelja i producenata koji nemaju pristup državnim središtima financiranja i medijima glavne struje. Mislimo nacionalno, djelujemo globalno.

Misija platforme croatia-film.com jest u svijetu filma okupiti ciljane nacionalne teme, ugraditi ih u globalni virtualni svijet i učiniti ih dostupnima bez naknade. Ciljane teme croatia-film.com od važnosti su za hrvatsku prošlost, sadašnjost i budućnost, oslobođene mitova i krivotvorina totalitarnih režima. Žele djelovati slobodni od komunističkog jednoumlja i postkomunističke političke korektnosti.

Svjesni da je dugotrajno komunističko naslijeđe ostavilo posljedice koje se osjećaju i u 21. stoljeću ne samo u Hrvatskoj, žele na njih upozoriti. Podupiru slobodarske i demokratske snage u Europi i svijetu, koje se bore s ostatcima komunističkoga naslijeđa i nastoje trajno obilježiti žrtve komunističkih režima. Cilj je podići svijest o razornim učincima komunističkoga totalitarizama na hrvatski narod u 20. stoljeću.

Za hrvatski narod i njegovu državu specifično je da se tijekom 20. stoljeća uz komunistički totalitarizam suočio i s jugoslavenskim i velikosrpskim totalitarizmima. Zbog toga zagovaraju i promiču vrijednosti Domovinskoga rata (1990. – 1998.), kojim se hrvatski narod oslobodio komunističkoga režima, jugoslavenskoga uređenja i velikosrpskoga koncepta.

 

Hrvatskonebo.org

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!