O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Gospićki rukometaši obilježili Dan športa

1/1
Gospićki rukometaši obilježili Dan športa
Gospićki rukometaši obilježili Dan športa
Objavljeno: 28-06-2020

GOSPIĆ - Tradicionalno obilježavanje Svjetskog dana športa Rukometni klub Gospić je zbog koronavirusa obilježio s odgodom.

Koronavirus je rukometaše Gospića onemogućio da Svjetski dan športa obilježe 27. svibnja, pa su već tradicionalno okupljanje i prezentacije rukometa na Trgu Stjepana Radića u Gospiću organizirali u srijedu, 24. lipnja.

Trg je i ove godine bio u plavom budući je više od 100 mladih rukometaša, podijeljenih u sedam grupa, prezentiralo najtrofejniji hrvatski šport. Dječaci i djevojčice od 2006. do 2014. godišta odrađivali su treninge od 45 minuta tijekom kojih su prikazivali brojne vježbe koje i inače odrađuju u svomu trenažnom procesu.

Prolaznici i svi prisutni su nakon zagrijavanja grupa mogli vidjeti kako se oni najmlađi natječu u brojnim štafetnim igrama i vođenju lopte, dok su starije grupe prikazivale određene vježbe koordinacije, razna dodavanja, šutiranja, a sve je u konačnici dovelo do igranja rukometa. 

Bio je ovo još jedan prelijepi rukometni dan na Trgu Stjepana Radića koji su rukometaši završili zajedničkim odlaskom na predstavu Šumastikus koja se u organizaciji POU Gospić održavala u šumi Jasikovac.

V.A.

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!