O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ekspreksno završila X.sjednica Županijske skupštine

1/1
Ekspreksno završila X.sjednica Županijske skupštine
Ekspreksno završila X.sjednica Županijske skupštine
Objavljeno: 26-05-2020

Za danas 26.svibnja s početkom u 9,00 sati sazvana je X.sjednica Županijske skupštine Ličko-senjske županije a koja se je održala elektroničkim putem. Na dnevnom redu uz aktualni sat na kojem je postavljeno jedno vijećničko pitanje i Župan će odgovoriti pismenim putem, bilo je još 25.točaka o kojima su trebalo raspravljati i vijećnici se izjasniti. 

Nakon konzultacija Kluba vijećnika HDZ-a i koalicijskih partnera vijećnici su usuglasili stav da za točke 8. i 9. današnjeg dnevnog reda budu suzdržani. ( Donošenje odluke o izmjenama Odluke o osnivanju Lučke uprave Senj i donošenje Odluke o izmjenama Odluke o osnivanju Lučke uprave Novalja ). 

S obzirom da je Župan Ličko-senjske županije, kao predlagatelj točaka do zaključenja rasprave povukao prijedloge za točke 4. do točke 25. dnevnog reda, ostalo je za izjasniti se za točke 1., 2. i 3. dnevnog reda X.elekronske sjednice Županijske skupštine., a to su usvajanje zapisnika s IX.sjednice Županijske skupštine, donošenje Odluke o izmjeni Odluke o zaduživanju Ličko-senjske županije za sufinanciranje projekta Razvojni centar Ličko-senjske županije i treća točka donošenje Odluke o dodjeli javnih priznanja Ličko-senjske županije za 2019.godinu.

Od 31 vijećnika, 30 ih je bilo za i jedna vijećnica suzdržana, dok dva vijećnika su opravdali svoj izostanak.

I.B. 

Foto: Arhiv

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!