O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju

1/29
3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju
3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju 3.Božićni turnir u kuglanju uspješno priveden kraju
Objavljeno: 30-12-2019

OTOČAC - Nedjeljno popodne ovog posljednjeg vikenda u ovoj godini proteklo je u znaku kuglanja. Na gradskoj kuglani teško je bilo pronaći slobodno mjesto a razlog tome svakako je obilježilo finale trećeg po redu Božićnog turnira u kuglanju.

Sportsko nadmetanje trajalo je skoro cijeli prosinac a finale onih koji su postigli najbolje rezultate održano je danas.Tokom cijelog mjeseca pristizali su kuglači iz različitih udruga u gradsku kuglanu da bi postigli i pokazali svoje umijeće u ovoj sportskoj grani.

Ako pogledamo u evidenciju takmičenja možemo konstatirati da je na takmičenje pristupilo 258.kuglača i 46.kuglačica, a taj  broj govori koliko je velik interes vladao za ovaj turnir. Finalni dio takmičenja obuhvatio je 24.muška i 6.ženskih kuglača, da bi titulu pobjednika izborili samo oni nabolji.

Po okončanju natjecanja,u kategoriji kuglačica poredak je izgledao ovako:

1.Nataša  Ravnić ŽKK Istra 619.čunja,

2.Valentina Gal KK Mlaka 612. čunja i

3.Klara Sedlar ŽKK Istra s 610.čunja.

U kategoriji kuglača,poredak je izgledao ovako:

1.Nikola Muše KK Mertojak iz Splita s 669.čunja,

2.Lika Bolanča KK Zaprešić 660. čunja i 

3.Bojan Vlakevski KK Zaprešić 660.čunja.

4.Hrvoje Marinović KK Mertojak iz Splita 655.čunja,

5.Branko Manev KK Zaprešić 634.čunja i

6.Mario Baljak KK Zadar iz Zadra 628.čunja.       

Od domaćina najbolje plasirani su Petar Zubčić 7. mjesto i Branko Šebalj 9.mjesto.

Pehare i plakete najboljim dodijelili su gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac, Nikola Pemper predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Otočca te jedan od doajena ovog sporta Božo Bižanović.

Po zvršetku natjecanja druženje je nastavljeno uz zakusku u gradskoj kuglani, izmjenjivali su se utisci, a „tijesan“ rezultat među najboljima govori koliko je ovo takmičenje uzbudljivo pratilo prepune tribine ljubitelja kuglanja. Naravno ne treba zaboraviti da veliki teret organizacije nije moguće sprovesti u djelo bez sportaša iz svih udruga a napose KK Velebit.

Susret su uspješno priveli kraju suci Davor Matasić i Drago Pleša uz neizostavnu asistenciju Dade Sladović. U ime organizatora goste je ispratio i poručio "vidimo se dogodine" Hrvoje Devčić a dotle preostaje da im zaželimo puno uspjeha u narednoj sezoni i naravno sretnu Novu godinu.

Tekst i slike:

Stjepan Brajković Murta

Podijeli novost na društvenim mrežama!