O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Obeshrabrivanje naroda je nacionalni tumor

1/1
Obeshrabrivanje naroda je nacionalni tumor
Obeshrabrivanje naroda je nacionalni tumor
Objavljeno: 19-12-2019

(...)

Sve ovo što se u Hrvatskoj zbiva ovih dana ne smije obeshrabriti hrvatski narod, niti izgubiti vjeru i volju u bolju budućnost u našoj domovini, najljepšoj zemlji na svijetu. Ne smijemo dozvoliti da nas sotone dovedu u položaj bespomoćnosti, u gubljenje samopovjerenja u sebe i u hrvatski narod, koji je toliko puta ustao u obranu svoje domovine bez izgleda za uspjeh, ali providnost Božja uvijek je došla u pravo vrijeme i s toga ne trebamo gubiti nadu u još jednu - konačnu pobjedu nad domaćim veleizdajnicima i petokolonašima. Treba zamesti krvavi trag Tita i srboslavlja u Hrvatskoj, jer dosta je bilo 100 godina srpskog zuluma.

Nije kriva šesdesetgodišnja baba Fahreta Živojević, zvana Lepa Brena, za čiji se dolazak u Zagreb znalo ima devet mjeseci, nego su za njezin dolazak i dozvolu za koncerte u Areni odgovorni: predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, antihrvatski mediji i organizatori koncerta- smeđeglavi supovi.

''Samo je jedna Hrvatska, volite je, gradite je, biti će onakva kakvi ćemo mi biti - mi u Domovini i vi ovdje u iseljeništvu.'' (Dr. Franjo Tuđman, Norval, 1990.)

Ubrzo ćemo vidjeti tko će biti izabran za najodgovorniju dužnost u državi - Predsjednik Republike Hrvatske i kakvu ćemo Hrvatsku imati. A nakon toga vidjet ćemo hoće li državna i lokalna vlast preko ovog sramotnog čina preći šutke, ili će netko biti odgovoran za uvoz srpske ''kulturnu'' agresije u Hrvatsku. Izaberimo osobu s državničkom odlučnošću u obrani slobodne, sigurnosti i časti hrvatskog naroda u Hrvatskoj. Ne zaboravite: Nitko nije kukavštinom postao besmrtan! /Nemo ignavia immortalis factus est!!/   

Sretan Božić i veselu Novu 2020. Godinu želimo prijateljima, poznanicima i hrvatskim vjernicima i braniteljima u našim domovinama - Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i dijaspori!

HRsvijet.net

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!