O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Za FUL KULTURNO nagrada KUBS Baštinica

1/2
Za FUL KULTURNO nagrada KUBS Baštinica
Za FUL KULTURNO nagrada KUBS BaštinicaZa FUL KULTURNO nagrada KUBS Baštinica
Objavljeno: 18-11-2019

U konkurenciji od dvadeset i jedne prijave te pet finalista, nagrada FUL KULTURNO dodijeljena je Kulturnoj udruzi za baštinu i stvaralaštvo iz Otočca za projekt „Glagoljačići“! KUBS Baštinica tako nosi naslov najbolje brendiranog niskobudžetnog projekta u kulturi i glavnu nagradu od 10.000 kuna.

Na pozornici paviljona 6 zagrebačkog Interlibera, u subotu 16. studenoga u 18 sati, održana je dodjela ovogodišnjeg izdanja FUL KULTURNO nagrade čiji je cilj promovirati niskobudžetna kulturna događanja – promocije pisane riječi u svrhu pojačavanja njihovih aktivnosti brendiranja. Nezavisno stručno vijeće ocijenilo je projekt KUBS Baštinice najvećim ocjenama te je projekt „Glagoljačići“ proglašen najbolje brendiranim projektom koji promovira pisanu riječ za 2019. godinu.

„Ova nagrada jako je važna za Otočac, mali grad u srcu Gacke. Malo je tvrtki koje potiču niskobudžetne projekte u kulturni. Financijska potpora projektima kao što je naš jako je važna, jer ih bez podrške cijele zajednice ne bismo mogli provoditi. „Gljagoljačići“ je projekt koji želi zaštititi kulturnu baštinu Gacke i Otočca, ali njime povezujemo kulturnu baštinu cijele Hrvatske.“, izjavila je Blažena Eror Matić ispred udruge Baštinica pri preuzimanju glavne nagrade.

Projekt „Glagoljačići“ je slatka, gastronomska priča – kolačići u obliku slova glagoljice kao temelj iz kojeg će izrasti novi brend. Udruga je dizajnirala i ambalažu i prateće pisane kartice s pričama iz povijesti ili narodne predaje Gacke vezane uz slova glagoljice.

Članice nezavisnog vijeća koje je odlučilo o finalistima i pobjedniku FUL KULTURNO nagrade su: Sanja Rocco, mr. sc., v. pred., voditeljica Katedre za menadžment i produkciju u kulturi, Poslovno Veleučilište Zagreb; Sandra Pocrnić Mlakar, urednica, novinarka, vlasnica izdavačke kuće Beletra; Romana Lekić, dr.sc., prof. Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, Alis Pečarić Marić, influencerica i blogerica, vlasnica brenda čitaj knjigu. Zatim Dorotea Milas, mag. phil. et mag. rel., MA, Prodekanica za stručni i znanstveni rad, Vice Dean for Science, Poslovno Veleučilište Zagreb i članica upravnog odbora zaklade Kultura Nova; Vlatka Kamenić Jagodić, Direktor korporativnog marketinga i općeg informiranja, Končar – Elektroindustrija d.d.; Lea Brezar, CEO Dhar media, vlasnica licence Superbrands Hrvatska i časopisa Brend kultura.

FUL KULTURNO natječaj za najbolji projekt u kulturi projekt je magazina Brend kultura kojeg podržava nezavisni autoritet za brending Superbrands Hrvatska.

Brendkultura.com

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom