O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U sklopu Dječjeg tjedna djeca dječjih vrtića iz Korenice i Mukinja razgledala policijsku opremu i tehniku

1/2
U sklopu Dječjeg tjedna djeca dječjih vrtića iz Korenice i Mukinja razgledala policijsku opremu i tehniku
U sklopu Dječjeg tjedna djeca dječjih vrtića iz Korenice i Mukinja razgledala policijsku opremu i tehnikuU sklopu Dječjeg tjedna djeca dječjih vrtića iz Korenice i Mukinja razgledala policijsku opremu i tehniku
Objavljeno: 10-10-2019

 

Povodom Međunarodnog dana djeteta i Dječjeg tjedna, koji se ove godine obilježava od 7. do 13. listopada, Policijska uprava ličko-senjska je danas otvorila svoja vrata

S opremom i tehnikom koju koristi policija došla su se upoznati djeca predškolskog uzrasta Dječjeg vrtića „Slapić“ iz Korenice te Područnog dječjeg vrtića „Vidra“ iz Mukinja.
 
Djeca su imala priliku razgledati policijski čamac, motocikl, službena vozila, opremu i tehniku, a potom su ih policijski službenici upoznali s načinom prikupljanja i fiksiranja tragova i opremom koju službenici kriminalističke policije - kriminalistički tehničari koriste u svakodnevnom radu, opasnostima koje vrebaju prilikom rukovanja s oružjem i eksplozivnim napravama prezentirajući im pri tome školska minsko-eksplozivna sredstva.
 
Obilazak teretane i sportske dvorane izazvalo je veliku radost i oduševljenje kod mališana, kao i razgledanje i isprobavanje opreme koju koriste pripadnici Interventne jedinice policije u svojem radu.
 
Na kraju druženja djeci su uručene prigodne slikovnice o sigurnom ponašanju u prometu. 

PU ličko-senjska 

Podijeli novost na društvenim mrežama!