O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Upoznaj Gospić

1/1
Upoznaj Gospić
Upoznaj Gospić
Objavljeno: 18-07-2019

GOSPIĆ - Klaster Lika Destination 25. srpnja ove godine organizira stručno turističko vođenje starogradskom jezgrom grada Gospića pod nazivom „Upoznaj Gospić“, koje se održava  kao aktivnost projekta „Turistički Grad Gospić“, a provedbu programskih aktivnosti sufinancira Grad Gospić.

S obzirom da se u gradu Gospiću i njegovoj okolici stanovništvo sve više okreće turizmu posebno iznajmljivanju privatnog smještaja te da kao rezultat tomu sve više turista posjećuje Gospić i njegovu okolicu, namjera je Gospićane prisjetiti ili naučiti o povijesti starogradske jezgre te njezinim zanimljivostima kako bi svojim gostima i turistima mogli što kvalitetnije i bolje ispričati zanimljivosti vezane za grad. Kako bi Gospićani dobili stručne i zanimljive informacije turističko razgledavanje vodit će stručni vodič iz Udruge turističkih vodiča Like. 

Program manifestacije započinje u 19 sati na Trgu Stjepana Radića u Gospiću. Nakon zajedničkog fotografiranja kreće razgledavanje starogradske jezgre uz stručno vodstvo. Predviđeno trajanje obilaska je 2 sata odnosno do 21 sat.

Ova manifestacija idealna je prilika i za međusobno upoznavanje posebno nositelja turističkih ponuda kako bi svojim gostima mogli preporučiti aktivnosti ostalih nositelja turističkih ponuda, svoju ponudu nadograditi i obogatiti drugim aktivnostima te gostu pružiti što bolju i kvalitetniju uslugu.

 

P.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!