O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Tjedan odmora vrijedan

1/1
Tjedan odmora vrijedan
Tjedan odmora vrijedan
Objavljeno: 22-06-2019

OTOČAC – Evo, i to smo konačno dočekali u Hrvatskoj (a poprilično dugo nam je trebalo) da se promoviraju domaće turističke destinacije domaćim turistima. Valjda je to sve do sada bilo nešto odurono i odvratno, ako nisi putovao negdje u „inostranstvo“ kao da i nisi nigdje bio, sve domaće je – fuk. Tako su se Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica dosjetili i pokrenuli projekt pod nazivom Tjedan odmora vrijedan.  A taj tjedan ima nakanu pobuditi interes za domaća putovanja te podići razinu turističke aktivnosti u razdoblju izvan ljetnih mjeseci, u razdoblju prije i poslije sezone. Lijepo. Jer kroz navedenu akciju svi će Hrvati imati priliku upoznati i posjetiti različite dijelove Lijepe naše uz povoljnije cijene za brojne turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja, barem tako vele u Ministarstvu turizma i HTZ-u. 

Tjedan odmora vrijedan provodio bi se dvaput godišnje, u listopadu i ožujku. Cijene bi trebale biti 50 posto niže na sve turističke ponude i usluge, od smještaja, prijevoza, ugostiteljstva, posjeta nacionalnim parkovima, kazalištima, adrenalinskim aktivnostima i sličnom. A hoće li to tako biti, pokazat će praksa.

Kako sada stvari stoje, prvi Tjedan odmora vrijedan bio bi od 17. do 27. listopada. Tijekom srpnja bit će održana i javna prezentacija navedene akcije gdje će se predstaviti svi detalji ovog projekta. Treba ljude poučiti, naravno da treba.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!