O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Atrakcija - šareni rukohvati mostova

1/3
Atrakcija - šareni rukohvati mostova
Atrakcija - šareni rukohvati mostovaAtrakcija - šareni rukohvati mostovaAtrakcija - šareni rukohvati mostova
Objavljeno: 11-03-2019

Ograda na vivoškom mostu ima posve neočekivani ukras – šarenu pletenu narukvicu. Domišljato, kreativno, ma čista fantazija! Tko god da se sjetio odjenuti rukohvat mosta  u žive boje, u doba godine kada prevladavaju tmurni dani ispunjeni sivilom, svaka mu čast.

Kako doznajemo, ideja ne potječe od domaćih ljudi, nego od njemačke obitelji koja je doselila u Vivoze. Takav prepoznatljiv vuneni potpis kreativnog doživljaja postavili su i na ogradu pred svojim domom.

Fotografija narukvice pak osvanula je u objavi – jednog Senjanina. Netko je prokomentirao: eto kako nama uvijek netko drugi mora otvoriti oči!

Pa ako je i tako neka je, samo neka onda ostanu otvorene! U ovom slučaju to bi značilo da će se udružiti naši kreativci i šareno obući sve rukohvate na mostovima Gacke, pa i pokoji ružni gelender na javnim površinama. Život u bojama je puno ljepši. Boje viču: dobro došli! I neće se svidjeti samo turistima, i domaćima će izmamiti bar osmjehić. A da ne spominjemo efekt udobnosti kad se gosti naslone na podatnu ogradu mosta…… Koji divan projektić!

 

M.K.G.

Foto: fb D. C. Č./T.D.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom