O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

K.K.MEDVEŠČAK – K.K.VELEBIT 3 -5

1/2
K.K.MEDVEŠČAK – K.K.VELEBIT 3 -5
K.K.MEDVEŠČAK – K.K.VELEBIT 3 -5K.K.MEDVEŠČAK – K.K.VELEBIT 3 -5
Objavljeno: 10-03-2019

ZAGREB - U susretu jučer, 9.3.odigrao se kuglački dvoboj u zagrebačkoj metropoli između K.K.Velebit  iz našega grada koji je potukao domaću ekipu Medveščaka rezultatom  3-5.,te time osvojio dva vrijedna boda koji na kraju takmičarske sezone vrijede zlata.

Utakmica koja je mnogo značila za oba takmaca,započela je dominacijom gostiju iz Otočca tako da su već u prvom dijelu dvoboja gosti osvojili 3.boda i velike nade za bar nerešen rezutak bile su na vidiku.

Kako se dvoboj dalje odvijao domaćini su uz podršku veoma glasne publike uspjeli izjednačiti rezultat i preostalo je samo stezati zube i boriti se za brojku oborenih čunjeva jer oni u konačnici donose dva boda i time i pobjedu.

Vodeći s 14.čunjeva razlike domaćini su polagali velike nade u prevlast, no ni gosti se nisu predavali tako da je situacija iz minute u minutu mjenjala stranu.

I na kraju kada su domaći navijači a i takmaci pomislili da je sve na njihovoj strani velikim trudom i borbenošću zadnji par gostujuće momčadi I.Perić i M.Zrile u poslijenjim hicima oborili više čunjeva, slavlje i pobjeda bila je na strani gostujuće ekipe.

Ako se uzme u obzir da su domačini oborili 3403.čunja, a gosti iz našega grada samo dva čunja (3405)više ,lako je za shvatiti kolika je neizvjesnost postojala.

Najbolji kod domaćina bio je M.Matić, a kod Velebita Branko Šebalj. Usput je za spomenuti i to da je domaćin imao 14.promašenih hitaca, dok je ta brojka kod gostiju bila samo 3. Možda je i to pridonijelo ovoj pobjedi gostiju.

U narednom kolu ekipa Velebita dočekuje kod kuće ekipu Poštara koji zauzima posljednje mjesto na tablici, no to ni u kom slučaju ne dozvoljava opuštanje, dapače potrebna je podrška sa tribina, a kako se dosada to pokazalo to je „treći“ igrač,stoga 16.03. svi u kuglanu jer susret ne promatramo samo mi u gradu, njega promatra veliki broj ljubitelja kuglanja u cijeloj Domovini preko video prenosa.

 

Brajković Stjepan- Murta.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!