O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Kuglački klub "Velebit" Otočac savladao je nadmoćno u Osijeku K.K. Kandit

1/1
Kuglački klub "Velebit" Otočac savladao je nadmoćno u Osijeku K.K. Kandit
Kuglački klub "Velebit" Otočac savladao je nadmoćno u Osijeku K.K. Kandit
Objavljeno: 24-02-2019

Ekipa prve momčadi kuglačkog kluba Velebit iz našega grada gostovala je u Osijeku kod K.K.Kandit,te zabilježila hvale vrijednu pobijedu.

Ekipa Velebita nastupila je u najjačem sastavu jer geslo susreta glasilo je "biti ili ne biti".

I pored domaćeg terena,i nadasve glasne navijačke skupine gosti se nisu dali omesti te kako je to i planirano nastupili smireno i srčano. U završetku se pokazalo da su u tome i uspijeli.

Ekipa domaćina porušila je je 3390.čunjeva no nedovoljno za pobjedu jer gosti  su s 16.oborenih čunjeva nadmašili domaćina i pobjedili.

Najbolji pojedinac kod domaće ekipe bio je ovaj put Marko Jeličić s 601.čunj.,no zanemarivši da i u u ekipi gostiju imaju Marka, Marka Vidaka koji je oborio na ovoj „teškoj „kuglani visokih 615.te time pridonio pobjedi ekipi iz našega grada.

Na kraju susreta rezultat je bio 2:6, što nije neki veliki rezultat, no ovaj put dovoljno da domaćin poklekne.

U sljedećem kolu u našem gradu gostuju kuglači ekipe Zaprešića, najjače ekipe u državi, no to ne znači da će se prošetati kroz Otočac. Zašto upitati ćete se? Jednostavno zato jer ekipa Zaprešića u protekloj sezoni ima samo jednu nerješenu utakmicu i jedan poraz. Ha,ha a taj jedini poraz nanila im je ekipa VELEBITA iz Otočca. Stoga ne razmišljajte nego u kuglanu i podržajte domaću ekipu, a ona to i očekuje odnosno zaslužuje.

 

Stjepan Brajković-Murta

Foto: Arhiv

Podijeli novost na društvenim mrežama!