O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Održana Izvještajna skupština Hrvatske stranke umirovljenika

1/1
Održana Izvještajna skupština Hrvatske stranke umirovljenika
Održana Izvještajna skupština Hrvatske stranke umirovljenika
Objavljeno: 21-02-2019

OTOČAC - Jučer, 20.veljače 2019.godine u Hotelu Zvonimir održana je redovita izvještajna Skupština HSU-a GO Otočac. Prihvaćena su izvješća o radu i planovi predsjednika kao i Nadzornog odbora, te su proanalizirane aktivnosti gradske organizacije, kao i način djelovanja. 

Predsjednik GO HSU Otočac Ivan Bižanović ujedno i član Nadzornog odbora HSU-a na nacionalnoj razini pozdravio je sve prisutne i zahvalio se na dolasku, a potom je i podnio izvješće o dvogodišnjem radu. HSU se zalaže za bolji materijalni položaj svakog umirovljenika, umirovljenici redovito dobivaju božićnice, a umirovljenička udruga godišnju dotaciju iz gradskog proračuna. Zalažemo se za izgradnju novog umirovljeničkog doma u Senju, a usko surađujemo i sa svojim koalicijskim partnerom HDZ-om na županijskoj razini. HSU i dalje mora sačuvati ugled jedine umirovljeničke parlamentarne stranke i imati svog predstavnika u županijskoj Skupštini Ličko-senjske županije. Trenutno smo druga stranka po brojnosti članova u Otočcu a i u Županiji odmah iza HDZ-a, ne uzimajući u obzir da  puno umirovljenika svoj glas daje HSU-u a nije formalno član naše stranke. Bižanović se osvrnuo i na prijevremene izbore za članove Županijske skupštine Ličko-senjske županije koji se održavaju 10.ožujka 2019.godine i pozvao članove da se postigne što bolji rezultat i na taj način se otvore nove prilike za poboljšanje statusa umirovljneika. Iako su stranačke organizacije jedno, a udruge umirovljenika drugo, mnogi od nas su ujedno i članovi udruga u svojim mjestima i moramo zajedno djelovati za dobrobit umirovljenika. Još jednom zahvaljujem svima na podršci, a svim umirovljenicima želim dug život, zdravlja i sreće i mirovine veće.

Nakon izvještajne skupštine u kongresnoj dvorani održana je i sjednica Gradske organizacije gdje se raspravljalo o prijevremenim izborima za članove Županijske skupštine LSŽ-e, podjeljene su zadaće za što bolji rezultat, a raspravljalo se i o skorim EU izborima.

I.B. 

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!