O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Potpore za lakši izlazak na tržište

1/1
Potpore za lakši izlazak na tržište
Potpore za lakši izlazak na tržište
Objavljeno: 25-09-2018

ZAGREB – Natječaj za provedbu tipa operacije 9.1.1 Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija za dodjelu potpore za provođenje aktivnosti predviđenih poslovnima planovima priznatih proizvođačkih organizacija u cilju olakšanja izlaska na tržište, a time i povećanja konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava je otvoren – doznajemo u Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Otočac.

Po jednoj proizvođačkoj organizaciji potpora može ići do 500.000 eura kroz pet godina, odnosno najviše 100.000 eura za poslovnu godinu u kunskoj protuvrijednosti. Na raspolaganju je 26,250.000 kuna.

Prijave će biti zaprimane od 18. listopada i bit će otvorene do 19. studenog ove godine. Zahtjev za potporu popunjava se i predaje u AGRONET-u.

Prihvatljivi korisnik potpore su priznate proizvođačke organizacije, koje su priznate od 1. siječnja 2014. godine, a koje po svojim uvjetima pripadaju kategoriji mikro, malih i srednjih poduzeća te prije podnošenja zahtjeva za potporu imaju odobren poslovni plan. Poslovne planova odobrava Povjerenstvo za odobravanje poslovnih planova proizvođačkih organizacija Ministarstva poljoprivrede.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!