O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

JAKOVČIĆ ZAPRIJETIO THOMPSONU: “Nisi pjevao u Areni, a bogami niti nećeš!”

1/1
JAKOVČIĆ ZAPRIJETIO THOMPSONU: “Nisi pjevao u Areni, a bogami niti nećeš!”
JAKOVČIĆ ZAPRIJETIO THOMPSONU: “Nisi pjevao u Areni, a bogami niti nećeš!”
Objavljeno: 10-08-2018

OTOČAC – Uvijek je to zanimljivo pratiti kad Istrani ratuju s „ustašama“. A Istra jedva da je ustašu i vidjela. Bilo bi puno primjerenije da se oni, Istrani, okome na fašiste, ta Istra je bila pod Italijom, talijanski i domaći fašisti su im mijenjali imena i prezimena, mijenjali imena mjesta, zabranjivali hrvatski jezik ne samo u školama već i kod kuće, „ispirali“ im usta ricinusom, da ne nabrajamo dalje. Ali uvijek se nađe neki Jakovčić, neki Miletić, svojevremeno i Kajin, o onima ortodoksnima „Istrijanima“ ne treba ni trošiti riječi. Evo zadnjih „stavova“ jednog Europejca Ivana Jakovčića. Okomio se, slutite već, na Thompsona, naravno ne na „cece“, „karleuše“, miroslaveiliće“ i takve. A i kako će, ta to su sami operni pjevači iz „regiona“. Kao da im je arena ćaćinstvo, ili materin miraz.

Bivši dugogodišnji predsjednik IDS-a i današnji zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Jakovčić smatra skandaloznom činjenicu da Marko Perković Thompson nije zaradio niti jednu prijavu za koncert održan u Glini na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i obljetnicu ‘Oluje’.
I ondje je Perković pjesmu ‘Bojna Čavoglave’ započeo pozdravom ‘Za dom spremni’ na koji mu je publika otpozdravila.

“Skandalozno je to i pokazatelj da pravna država ne funkcionira. On treba dobiti sve moguće kazne jer on to namjerno radi. Oni žele mlade pretvoriti u neke neoustaše i to je opasnost za naše društvo. Thomposnu mogu samo poručiti: nisi pjevao u Areni, bogami niti nećeš pjevati”, kazao je Jakovčić gostujući na N1 televiziji.

Na pitanje kako zakonski regulirati priču oko pozdrava “Za dom spremni”, Jakovčić je odgovorio da se treba ugledati na Njemačku.

“Treba učiniti isto što je napravila Njemačka – jednostavno donijeti zakone koji zabranjuju sve što ima veze s ustaštvom. Ako želimo imati sretnu državu, neka Thompson i pojedinci budu nesretni, mi s ustaštvom moramo raščistiti stvari. Veliko je zlo to što radi Thompson, što se ljudi svjesno manipuliraju. Razumijem da Thompson želi zaraditi lovu, ali to je sramotno”, kazao je Jakovčić.

Maxportal

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom