O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Otvoren vidikovac s pogledom na Veliki slap

1/3
Otvoren vidikovac s pogledom na Veliki slap
Otvoren vidikovac s pogledom na Veliki slapOtvoren vidikovac s pogledom na Veliki slapOtvoren vidikovac s pogledom na Veliki slap
Objavljeno: 19-07-2018

PLITVIČKA JEZERA – Jučer je na Plitvičkim jezerima u funkciju stavljen panoramski vidikovac s jednim od najljepših pogleda na svijetu - pogledom na Veliki slap. Otvaranje vidikovca i projekt brendiranja destinacije dijelovi su nove strategije Nacionalnog parka Plitvička jezera, koja za cilj ima zadržati posjetitelje dulje u destinaciji te im pružiti najbolji doživljaj unutar Nacionalnog parka i njegove okolice.

Istom prigodom predstavljena je također zajednička ulaznicu za posjet zaštićenim područjima i znamenitostima unutar Ličko-senjske županije, koja je ujedno dio jedinstvenog projekta održivog razvoja turizma i brendiranja destinacije u Hrvatskoj.

Svečanosti otvorenja vidikovca nazočili su ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić i ministar turizma Gari Capelli. Treba naglasiti da je vidikovac djelo ruku zaposlenika Nacionalnog parka Plitvičkih jezera, onih istih koji izgrađuju, održavaju i brinu se o svim drvenim putevima, stazama, mostićima unutar parka.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!