O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

A u čemu ste to vi najbolji?

1/1
A u čemu ste to vi najbolji?
A u čemu ste to vi najbolji?
Objavljeno: 18-07-2018

Marginalni dio, ali očito dobro financijski situiran, hrvatske javnosti zamjerio je Vatrenima zbog činjenice da su se satima u svom autobusu na putu od Zračne luke Franjo Tuđman do  Trga bana Jelačića družili s popularnim hrvatskim glazbenikom Markom Perkovićem Thompsonom. Nije im se svidjela ni poruka Zlatka Dalića braniteljima na samo trgu u finišu dočeka, no, njihove je ”duševne boli” ipak izazvao Thompson i Vatreni s dvije pjesme.

Reakcija javnosti na podmetanja dijela medija i samog organizatora bila je veličanstvena, nikad više Hrvata na jednomu mjestu i nikad veći doček hrvatskima športskim junacima. Jednostavnim rječnikom rečeno, ”bitka za bolju Hrvatsku” polako daje rezultate.

Evo i teksta jedne Hrvatice koje je postalo na društvenima mrežama pravi hit:

”A u čemu ste vi najbolji?

I samo nešto, što se tiče tih koji su neljudi jer su poželjeli Thompsona, osramotili nas na Trgu i s kojima je pjevao Grdović. Jeste li primijetili onog dečkića kojeg su doveli Luki Modriću pa je cijelo vrijeme stajao uz Luku?

Slavlje je trajalo, pjevalo se, govorilo, no niti u jednom trenutku Luka nije ispustio malog iz ruku, grlio ga je cijelo vrijeme, niti jednom taj Lika ”sirov i kojekakav”, nije zaboravio malog niti ga je ponijelo do te mjere da dijete makar na trenutak bude zapostavljeno.

Čudno da takva ”sirovina i neljud”, nedovoljno obrazovan i išlifan po mjerilima onih koji dnevno slušaju isključivo Mozarta, a kad se pruži prilika eto ih na stolu, s krhotinama razbijene čaše u zanosu, da ti umnici nisu zamijetili taj detalj. Nisu kaj bi, nemaju to u sebi. S Mozartom ili bez njega, je*i ga, možeš srat, ali se vidi tko si. U konačnici se sve vidi. Modrić je nogometaš, najbolji na svijetu, u čemu ste vi najbolji, zanima me pa suzimo područje u čemu ste vi najbolji u svom gradu, državi, obitelji, jako me to zanima? Koliko ste izvrsni u omjeru plaće koju primate ili okolnosti pa i sustava koji vas štiti, koliko ste zaista izvrsni odmjerite snage pa kenjavite”

Narod.hr

Podijeli novost na društvenim mrežama!