O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Podijeljene svjedodže osmašima U Senju

1/5
Podijeljene svjedodže osmašima U Senju
Podijeljene svjedodže osmašima U Senju Podijeljene svjedodže osmašima U Senju Podijeljene svjedodže osmašima U Senju Podijeljene svjedodže osmašima U Senju Podijeljene svjedodže osmašima U Senju
Objavljeno: 29-06-2018

Sinoć smo na posebno svečanom susretu podijelili svjedodžbe našim osmašima koji su nam pripremili prigodan program i tako se oprostili od naše škole. Svečana dodjela svjedodžbi prigoda je na kojoj ravnateljica nagrađuje posebno uspješne učenike, a to su oni koji su svih osam godina osnovnog školovanja postigli odličan uspjeh.

Veliku nagradu Škole dobili su sljedeći učenici: Matija Matijević, Jana Rukavina, Dino Škrgatić, Ema Tomljanović, Lucija Biondić, Nikola Jurković, Maja Tomaić i Damir Tomljanović. Učenici koji su ovoj generaciji ostavili poseban trag su Maja Tomaić i Nikola Jurković.

Zbog svojih iznimnih školskih uspjeha,ali i uspjeha na brojnim natjecanjima i izvanškolskim aktivnostima te pozitivnog utjecaja koji su imali na ostale učenike, njih dvoje proglašeno je učenicima generacije. Ravnateljica im je uručila priznanja, a dobit će i novčanu nagradu Grada Senja.

Čestitamo im od srca. Iskrene čestitke na postignutom uspjehu upućujemo svim ovogodišnjim osmašima i želimo im svako dobro u njihovom daljnjem školovanju i životu.

O.Š. S.S. Kranjčevića Senj

Podijeli novost na društvenim mrežama!