O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

TZO Perušić dodijeljeno 105.000 kuna

1/1
TZO Perušić dodijeljeno 105.000 kuna
TZO Perušić dodijeljeno 105.000 kuna
Objavljeno: 29-06-2018

PERUŠIĆ - Odlukom Turističkog vijeća, Hrvatska turistička zajednica kroz program potpora za turističke zajednice na turistički nerazvijenim područjima dodijelila je iznos od 5 milijuna kuna za ukupno 145 projekata. 

Turističkoj zajednici Općine Perušić dodijeljeno je 105.000 kuna za dva projekta: Obnova i unapređenje cikloturističkih ruta u svrhu stvaranja turističkog sadržaja veće dodane vrijednosti - 65.000 kuna i Obnova postojeće i postavljanje nove turističke (smeđe) signalizacije - 40.000 kuna.

Cilj projekta „Obnova i unapređenje cikloturističkih ruta u svrhu stvaranja turističkog sadržaja veće dodane vrijednosti“ je uspostava nove i obnova postojeće cikloturističke infrastrukture  za održivo korištenje prirodne baštine te stvaranje osnova za brendiranje Perušića kao destinacije za aktivni obiteljski turizam. Kroz projekt se planiraju obnoviti postojeće te dodati nove rute, ukupne dužine 245 km, izradit će se i dvije lokacije s bike odmorištima, karta cikloturističkih staza te aplikacija za pametne mobitele.

Cilj drugog projekta „Obnova postojeće i postavljanje nove turističke smeđe signalizacije“ je postavljanje nove turističke signalizacije i obnova postojeće s ciljem jasnijeg i učinkovitijeg usmjeravanja turista prema smještajnim objektima, kulturnim, prirodnim i turističkim znamenitostima. U sklopu ovog projekta, prilikom pisanja, izrađen je i novi vizualni identitet TZO Perušić odnosno silueta koja predstavlja glavne znamenitosti Općine Perušić (Turska kula i crkva Sv. Križa) s ciljem stvaranja osnova za brendiranje destinacije Perušić i stvaranja prepoznatljivog identiteta.

TZO Perušić/M.K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!