O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Zeleni sajam privlači veliki broj izlagača

1/1
Zeleni sajam privlači veliki broj izlagača
Zeleni sajam privlači veliki broj izlagača
Objavljeno: 27-05-2018

PERUŠIĆ - Pripreme za prvi „Zeleni sajam“ su u punom jeku, svakoga dana javljaju se novi vlasnici obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava i pružatelja usluga u turizmu, kako bi rezervirali svoj kutak u kojem će prezentirati proizvode i usluge 23. lipnja u Perušiću na manifestaciji koja će biti održana uz obalu rijeke Like, u sklopu jubilarne 15. veslačke regate.

Turistička zajednica Općine Perušić, Javna ustanova Pećinski park Grabovača, uz potporu Općine Perušić i Narodne knjižnice Općine Perušić, u suradnji s Klasterom Lika Destination, organizira sajam koji za cilj ima stvoriti i implementirati nove turističke sadržaje na projektnomu području na temelju aktivnog uključivanja kulturne i prirodne baštine u kombinaciji sa sadržajem iz ruralnih krajeva, a koji se odnose na gastronomiju i ponudu tradicionalnih smještaja te ciljanim skupinama omogućiti nova iskustva i sadržaje kroz održivi turizam.

Na sajmu će se prezentirati i povezati lokalna gastronomija, smještajni objekti, lokalna turistička ponuda, obiteljska poljoprivredna gospodarstva. Organizirat će se i javna tribina na kojoj će oni uspješni u svom poslovanju predstaviti svoj rad u tri kategorije: poljoprivredna proizvodnja; poljoprivredna proizvodnja i turizam; inovacije.

Cjelodnevno događanje začinit će veslačka utrka na rijeci Lici i neizostavna zabava uz tamburaše.

 

TZ Perušić / PP Grabovača

Podijeli novost na društvenim mrežama!