O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Starčević potpisao ugovore s TZ, CK i ZS

1/3
Starčević potpisao ugovore s TZ, CK i ZS
Starčević potpisao ugovore s TZ, CK i ZSStarčević potpisao ugovore s TZ, CK i ZSStarčević potpisao ugovore s TZ, CK i ZS
Objavljeno: 16-02-2018

GOSPIĆ - U uredu Gradonačelnika ovog tjedna potpisani su ugovori o namjenskoj doznaci sredstava Grada Gospića namijenjenih financiranju redovne djelatnosti i dodatnih programa koje provodi Turistička zajednica Grada Gospića i Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Gospić, a potpisan je i Ugovor sa Zajednicom sportova Grada Gospića.

Turističku zajednicu za redovite djelatnosti Grad Gospić financira u iznosu od 689.100 kuna. Isto tako, redovitu djelatnost Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Gospić Grad financira u iznosu od 415.000 kuna, dok je kroz Program javnih potreba u sportu Grad Gospić sa Zajednicom sportova Grada Gospića Ugovor sklopio na 1.171.000 kuna.

Ugovore su s gospićkim gradonačelnikom Karlom Starčevićem potpisali su direktorica Turističke zajednice Grada Gospića Maja Strilić, ravnatelj Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Gospić Vlado Brkljačić i predsjednik Zajednice sportova Grada Gospića Anton Buneta.

G.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!