O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ispravak netočnog navoda

1/1
Ispravak netočnog navoda
Ispravak netočnog navoda
Objavljeno: 18-01-2018

OTOČAC – Od otočkoga gradonačelnika dr. Stjepana Kostelca zaprimili smo dopis u kojima reagira na netočne informacije objavljene na nekim internetskim televizijama i portalima.

U skladu sa čl. 40 Zakona o medijima, a koji izrazito propisuje da svatko ima pravo od glavnog urednika zahtijevati da bez naknade objavi ispravak netočne informacije kojom su povrijeđena njegova prava ili interesi, zahtijevam objavu mog reagiranja na članak objavljen na Internet televiziji  TV Loki i na portalu Indirektno.com od 17. siječnja 2018. god. pod nazivom „Zbog Kostelčevog omalovažavanja Loki se odrekao namijenjenog mu novca……“

Poštovani,

nikad nisam nikoga omalovažavao pa ni Vas, zato iznosim činjenice koje pobijaju Vaše tvrdnje, u što će se uvjeriti naši gledatelji i slušatelji.

Snimanje sjednica Gradskog vijeća Internet televizijom Vama je zabranila HDZ-ova vlast i Gradsko vijeće pod presjedanjem Slavke Bogdanić a prije našeg dolaska na vlast.

Za vaše usluge naplatili ste od Grada Otočca :

-  2013. god. iznos od 40.592,50 kn,

-  2014. god. - 7.872,50 kn,

-  2015. god. - 19.397,50 kn,

-  2016. god. - 16.687,50 kn,

-  2017. god. - 6.625,00 kn.

                       UKUPNO:  - 91.175,00 kn

Za istaknute podatke postoji vjerodostojna dokumentacija.

U 2017. god. u proračunu Grada Otočca nije bilo stavke za plaćanje televizijskog prijenosa sjednica Gradskog vijeća jer isti nisu bili ugovoreni niti naručeni, a Vašu aktivnost snimanja i prijenosa smatrali smo Vašom novinarskom zainteresiranošću, redovnom djelatnošću kao novinara. U 12 mj. 2017. god. Gradskom vijeću je predložen rebalans proračuna u kojem se mogla unijeti korekcije. GV pod presjedanjem Branislava Šutića nije prihvatilo rebalans te su time propale šanse za naplatu TV snimanja.

Novac predviđen za ovu godinu u proračunu Grada Otočca ne možete nikome davati niti raspoređivati jer to nije Vaš zarađen novac niti imate zakonsko pravo to činiti.

S poštovanjem,

 

Gradonačelnik

Stjepan Kostelac, dr. vet. med.

Podijeli novost na društvenim mrežama!