O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca

1/16
HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca
HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca HDZ-ovci zapalili svijeće na grobu Dražena Bobinca
Objavljeno: 16-01-2018

OTOČAC - Prije 28. godina, 16. siječnja 1990. godine u ugostiteljskom objektu „Dine“ u Čovićima osnovan je Inicijativni odbor HDZ-a za Liku, Gacku i Krbavu.

Večeras u 17,45 sati članovi HDZ-a iz cijele Ličko-senjske županije zapalili su svijeće na grob prvog predsjednika Inicijativnog odbora utemeljitelja HDZ-a za Liku, Gacku i Krbavu - Dražena Bobinca na gradskom groblju u Otočcu. Uz povjerenika HDZ-a za Ličko-senjsku županiju Darka Nekića bili su i župan Darko Milinović, predsjednici Gradskih organizacija kao i predsjednici Općinskih organizacija HDZ-a u LSŽ, te veći broj članova stranke.

Svečani dio biti će od 18 sati u restoranu "Dine" u Čoviću gdje je i utemeljen HDZ-e.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!