O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Odluka o dodjeli javnih priznanja Grada Otočca

1/1
Odluka o dodjeli javnih priznanja Grada Otočca
Odluka o dodjeli javnih priznanja Grada Otočca
Objavljeno: 03-01-2018

OTOČAC - Na sjednici Gradskog vijeća Grada Otočca, održanoj 29.prosinca 2017.godine vijećnici su donjeli Odluku o dodjeli javnih priznanja Grada Otočca koja će biti uručena dobitnicima na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Otočca u povodu Dana Grada Otočca.

- Za zasluge u Domovinskom ratu i osobni anganžman u vojnoj organizaciji i obrani Grada Otočca Nagrada Grada Otočca dodjeljuje se Dragi Biloviću, umirovljenom pukovniku Hrvatske vojske.

- Za zasluge u Domovinskom ratu i osobni angažman u organizaciji funkcioniranja zdravstvene zaštite tijekom obrane području Grada Otočca, Plaketa Grada Otočca dodjeljuje se Davoru Ataliću, dr.stom., ratnom ravnatelju Doma zdravlja Otočac.

- Za izniman anganžman i zapažene uspjehe u očuvanju i promicanju narodne tradicije čime potičemo ime Grada Otočca i izvan granica Republike Hrvatske, Plaketa Grada Otočca dodjeljuje se Udruzi "Gačanka" Otočac.

- Za kontinuirani dvadesetgodišnji rad na arhitektonskom razvoju Grada Otočca, Medalja Grada Otočca dodjeljuje se Petru Ljubiću, dipl.ing.arh., direktoru trgovačkog društva ING-PROJECKT d.o.o.Otočac.

- Za četrdesetogodišnji novinarski rad kojim je dao osobit doprinos u promicanju novinarske struke i ostvarene rezultate na području informiranja, Medalja Grada Otočca dodjeljuje se poshumno novinaru Josipu Cvitkoviću - Ciji.

- Za istaknute uspjehe i nesebičan doprinos u očuvanju kulturne baštine Gacke doline i Grada Otočca, Medalja Grada Otočca dodjeljuje se Hrvoju Giaconiu, dipl.ing.arh., pročelniku Konzervatorskog odjela u Gospiću.

I.B.

Foto: Arhiva

Podijeli novost na društvenim mrežama!