O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Druženje s Krešimirom Stanišićem

1/20
Druženje s Krešimirom Stanišićem
Druženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom StanišićemDruženje s Krešimirom Stanišićem
Objavljeno: 30-10-2017

SENJ - Dana, 30. listopada 2017.g. Klub maturanata senjske gimnazije u svojim je prostorijama organiziral druženje sa senjskim pjesnikom Krešimirom Stanišićem dobitnikom književne nagrade Drago Gervais za 2017.godinu.

Pjesnik Stanišić je i član Kluba senjskih maturanata.

Glazbenu kulisu ovog jako emotivnog /bilo je i suz/ druženja kreirala je VID Bonaca iz Udruge umirovljenika Grada Senja,koja u svom sastavu ima 2/3 člana već spomenutog Kluba.

Poseban dojam večeras ostavile su pjesme koje je napisal Krešo Stanišić,a uglazbil ih je član Bonace Mile Tomljanović - Luce.

 Zoran Pika Hapčo

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom