O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Održan 3. „Adidas BRINJE OPEN“

1/7
Održan 3. „Adidas BRINJE OPEN“
Održan 3. „Adidas BRINJE OPEN“Održan 3. „Adidas BRINJE OPEN“Održan 3. „Adidas BRINJE OPEN“Održan 3. „Adidas BRINJE OPEN“Održan 3. „Adidas BRINJE OPEN“Održan 3. „Adidas BRINJE OPEN“Održan 3. „Adidas BRINJE OPEN“
Objavljeno: 09-10-2017

Prošle subote 07.10.2017. Brinje je bilo domaćin taekwondo turniru 3. „ADIDAS BRINJE OPEN“ koji je u organizaciji TKD Brinje održan u školskoj sportskoj dvorani. Ovaj turnir je okupio 121 natjecatelja iz 14 klubova, a budući da su sudjelovali i članovi kluba TKD KBK Maribor iz Slovenije, turnir je imao međunarodni predznak.

3. „ADIDAS BRINJE OPEN“ otvorila je direktorica TZ Općine Brinje Mira Špehar te je u svoje osobno i u ime načelnika Brinja Zlatka Fumića, okupljenim natjecateljima zaželjela dobrodošlicu u Brinje i što bolji uspjeh na turniru. Prisutnima su se obratili i predsjednik TKD Brinje Milan Bolješić koji je također kao domaćin svima zaželio dobrodošlicu i zahvalio se klubovima na velikom odazivu, tajnik Županijskog taekwondo saveza Milivoj Kren te uime Hrvatskog taekwondo saveza Jurica Prpić, inače glavni delegat ovog natjecanja, koji je istaknuo koliko ga raduje turnir u Brinju i općenito činjenica da se taekwondo kao sport njeguje u Ličko-senjskoj županiji.

Treći „Adidas BRINJE OPEN“ je završio u poslijepodnevnim satima kada su podijeljeni pehari i medalje najboljima sportašima i klubovima.

Najbolja ekipa u ukupnom poreku na turniru je TKD Gacka Otočac, drugo mjesto TKD Senj , treće TKD Plitvice, četvrto TKD Karlovac, i peto mjesto su zauzeli domaćini TKD Brinje.

Domaćin TKD Brinje je na turniru nastupio sa 9 natjecatelja, u sveukupnom poretku su zauzeli šesto mjesto. 

Patricia Šprajc, kadetkinja do 37 kg, osvojila je srebrnu medalju.

Magdalena Flanjak, kadetkinja do 37 kg, osvojila je brončanu medalju. 

Valentina Bolješić, mlađa kadetkinja do 33 kg, osvojila je zlatnu medalju.

Mihaela Flanjak, mlađa kadetkinja do 33 kg, osvojila je srebrnu medalju.  

Iris Šprajc, mala olimpijka (07,08), osvojila je zlatnu medalju i titulu NAJBOLJE OLIMPIJKE turnira. 

Bruno Šprajc, u kicku muškom (2011,2012) osvojio je 1. mjesto.

Lana Perlić, Lara Perlić i Petra Perlić, natjecale su se u ženskom kicku (2011,2012),

Lana i Lara Perlić podijelile su 3. mjesto. 

Turnir je održan pod pokroviteljstvom Općine Brinje i Zajednice sportova Općine Brinje te Zajednice sportova Ličko-senjske županije.

Organizaciju turnira pomogli su Turistička zajednica Općine Brinje, Osnovna škola Luke Perkovića Brinje, Lovačka udruga Brinje i LMK International iz Zagreba.

 

Ana Manjerović

Podijeli novost na društvenim mrežama!