O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku 2017.

1/1
Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku 2017.
Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku 2017.
Objavljeno: 04-10-2017

OTOČAC - U sklopu akcije Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2017. i ove će se godine provesti ocjenjivanje smještaja u domaćinstvu te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja – doznajemo u Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Otočac.

Priznanja i nagrade za najbolje objekte u obiteljskom turizmu bit će svečano uručene na Forumu obiteljskog smještaja 2017., koji će biti održano u Zagrebu.

Smještajni objekti obiteljskog turizma ocjenjuju se u 11 različitih kategorija, a moguće je prijaviti objekt u najviše tri kategorije. Evo i koje: najbolji smještaj na obali (more, jezero, rijeka); najbolji smještaj u gradu; najbolji smještaj za obitelji; najbolji smještaj za aktivan odmor; najbolji smještaj za wellness odmor; najbolji smještaj za boravak s ljubimcima; najbolji smještaj bez barijera; najbolji ekosmještaj;  najoriginalniji smještaj; najbolji smještaj u prirodi i najbolji smještaj u seoskom turizmu.

U ocjenjivanju će se bodovati ovi pokazatelji: ponderirana iskorištenost kapaciteta na temelju otvorenosti objekta; ocjena na online platformi po izboru vlasnika/domaćina; prezentacija objekta na web-stranici (dodatni bod za objekte koji imaju vlastiti web); specijalizirani sadržaji i usluge. Postupak ocjenjivanja provest će Povjerenstvo vrednovanjem dostavljenih podataka, a konačni redoslijed najboljih dobit će se zbrojem bodova po svim pokazateljima.

Nositelj je ocjenjivanja objekata obiteljskog turizma Zajednica obiteljskog turizma pri Hrvatskoj gospodarskoj komori čije je Vijeće usuglasilo kategorije i metodologiju ocjenjivanja.

Rok za prijave je 17. listopada 2017.  Više informacija možete se dobiti ovdje.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!