O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

REXPO - međunarodni sajam investicija

1/1
REXPO - međunarodni sajam investicija
REXPO - međunarodni sajam investicija
Objavljeno: 29-09-2017

ZAGREB - Najveći međunarodni sajam investicijskih projekata u Južnoj i Jugoistočnoj Europi REXPO  bit će održan u Zagrebu 30. studenoga i 1. prosinca ove godine u Plaza Event Centru (ex Hypo), a koji se svaku godinu zaredom održava pod pokroviteljstvom Ureda Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva gospodarstva i Grada Zagreba.

Bit će to šesti Rexpo sajam koji je centralno mjesto okupljanja poslovnih ljudi iz tridesetak zemalja. I ove godine sajam će okupiti vodeće dionike iz Hrvatske i regije – investitore, developere, izvođače, projektante, arhitekte, inženjere, konzultante, agente, odvjetnike, banke, investicijske fondove, zakupce, hotelijere i korisnike komercijalnih prostora, stručnjake, medije, startup-ove, te sve zainteresirane za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata.

Sadržajno će REXPO 2017. biti podijeljen na dvije glavne cjeline: REXPO sajam na kojem će se kroz izlagački prostor predstavljati investicijski projekti i tvrtke te REXPO forum koji čini petnaestak različitih panela na kojima će vodeći stručnjaci i istaknuti pojedinci govoriti o atraktivnim temama.

Rexpo je važan događaj za poslovno pozicioniranje, za  jačanje veza s poslovnima partnerima, produbljivanje suradnje ili povezivanja s inozemnim investitorima.

M. K.

       

Podijeli novost na društvenim mrežama!