O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Čari filcanja kod Pavenke u Brinju

1/2
Čari filcanja kod Pavenke u Brinju
Čari filcanja kod Pavenke u BrinjuČari filcanja kod Pavenke u Brinju
Objavljeno: 28-09-2017

Sve čari filcanja mogle su se upoznati na radionici koju je organizirala Udruga Pavenka u Brinju s Općinom Brinje u sklopu projekta koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Udruga Pavenka inače je jedna od najaktivnijih udruga u našem bližem okruženju, a u punom su jeku najavljene radionice koje čine projekt organiziranja dnevnih aktivnosti za starije osobe: sportsko-rekreativna, informatička i kreativna radionica.

Prva kreativna radionica odnosila se upravo na filcanje, a vodila ju je Dragica Rogić jučer u prostorijama Pavenke. Rezultat su zanimljivi kreativni radovi, ugodno i zabavno druženje te korisno provedeno vrijeme. Sve se to vidi i na fotografiji koju smo 'posudili' s facebooka.    

Kreativne radionice održavat će se i nadalje svake srijede od 19 sati u prostoru Udruge Pavenka te će ih stalno voditi Dragica Rogić. Sportsko-rekreativna radionica odvija se svakog ponedjeljka i petka od 17 do 18 sati u školskoj sportskoj dvorani u Brinju, a vod ije mr. Suzana Bižanović. Informatička radionica održava se svakog utorka od 17 sati u prostorijama OŠ Luka Perković u Brinju, a vodi je mag. prim. educ. Ivana Rajković.

U svakom pogledu odličan projekt, pa i zbog toga što su za radionice angažirane domaće snage.    

 

M.K.G.

Foto: Udruga Pavenka

Podijeli novost na društvenim mrežama!