O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Jučer predstavljen načelnik PU Josip Biljan

1/1
Jučer predstavljen načelnik PU Josip Biljan
Jučer predstavljen načelnik PU Josip Biljan
Objavljeno: 21-09-2017

GOSPIĆ - U Policijskoj upravi ličko-senjskoj jučer je na konferenciji za medije predstavljen novoimenovani načelnik Policijske uprave ličko-senjske Josip Biljan.

Ministar unutarnjih poslova je 21. srpnja ove godine raspisao interni oglas za imenovanje rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, pa tako i za načelnike policijskih uprava. Nakon provedenog internog oglasa na prijedlog glavnog ravnatelja policije Nikole Miline, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović s jučerašnjim danom imenovao je Josipa Biljana za načelnika Policijske uprave ličko-senjske.

Načelnika Josipa Biljana predstavio je pomoćnik glavnog ravnatelja policije – načelnik Uprave za granicu Zoran Ničeno. Prije konferencije za medije izvršena je primopredaja između dosadašnjeg načelnika Ante Podnara i novoimenovanog Josipa Biljana, te je održan sastanak s voditeljima službi u Policijskoj upravi ličko-senjskoj.

Načelnik Biljan u svom je izlaganju naglasio da mu je najvažniji cilj pružiti građanima sigurnost i povjerenje, a da medije doživljava kao jedne od partnera koji će mu u tome pomoći.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!