O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

UsPUTne impresije o Gačanskom parku hrvatske memorije

1/4
UsPUTne impresije o Gačanskom parku hrvatske memorije
UsPUTne impresije o Gačanskom parku hrvatske memorijeUsPUTne impresije o Gačanskom parku hrvatske memorijeUsPUTne impresije o Gačanskom parku hrvatske memorijeUsPUTne impresije o Gačanskom parku hrvatske memorije
Objavljeno: 23-07-2017

Pojedinci i grupe u razgledu Gačanskoga parka hrvatske memorije u Otočcu svakodnevna su slika grada i ne treba je posebno izdvajati. Ili ipak treba? U slučaju kada takav razgled ima i popratnu priču?

Zašto ne? Evo jedne takve.

Pažnju nam je privukao bračni par koji je temeljito i dugo razgledavao Gačanski park, a pritom svaki kubus pojedinačno i fotografirao. To smo fotografiranje popratili fotografijom i upitom ima li takav interes neki poseban razlog.

- Nismo prvi put ovdje, često prolazimo ovim krajevima na našim putovanjima. Inače ne volimo izležavanje na plaži, to za nas nije odmor, uvijek biramo vidjeti nešto novo i učiti. A ovaj ovdje park je doista nešto impresivno, sva se naježim od cijele te priče. Svaka čast onome tko je to zamislio, takvo što nigdje nismo vidjeli, prosula je riječi hvale srdačna gospođa da bi gospodin dodao kako su zapravo ovdje u sklopu proputovanja  - s razlogom.

- Za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan branitelja svake godine odlazimo u Knin povijesnim vozilima i na taj način slavimo godišnjicu Oluje i odajemo počast hrvatskim braniteljima. Budući da svaki put nastojimo ići nekim drugim putem kojim još nismo prošli, ove smo godine odabrali rutu preko Dabra. Nikad ranije nisam prošao tim putem, pa sam htio prethodno proći i izvidjeti kakva je cesta. Eto smo tako zastali opet i u Otočcu, razotkrio je detalje naš sugovornik, zapravo predsjednik Hrvatskog saveza povijesnih-starodobnih vozila Mladen Veršić.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kaštel Sućurcu se istog dana, 5. kolovoza, održava 19. dalmatinski susret oldtimer motocikala.

 

M.K.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!