O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Financijske podrške Zaklade Kajo Dadić i Nacionalne zaklade

1/1
Financijske podrške Zaklade Kajo Dadić i Nacionalne zaklade
Financijske podrške Zaklade Kajo Dadić i Nacionalne zaklade
Objavljeno: 14-07-2017

U Ličko-senjskoj županiji, kako je već dijelom poznato, financijska podrška Zaklade Kajo Dadić pristiže na nekoliko adresa u Brinju, Lešću i Gospiću. Riječ je o većim i manjim iznosima odnosno različitim vrstama natječaja.

Osim Hrvatskog centra za autohtone vrste riba i rakova krških voda u Ličkom Lešću, sredstva iz natječaja „Naš doprinos zajednici“ (na koji je prijavljeno 26 građanskih akcija, a odobreno 18 financijskih potpora) u iznosu od 10 tisuća kuna dobio je i Centar za socijalnu skrb Gospić, Podružnica Obiteljski centar Senj za projekt „Igrajmo se, učimo i rastimo zajedno“ voditeljice Suzane Svetić.

Udruzi žena za očuvanje tradicije, kulturne baštine i ruralnog razvitka "Pavenka" Brinje, osim  već spominjanih 55.300 kuna za socijalni program unaprjeđenja kvalitete života starijih osoba odnosno organiziranja dnevnih aktivnosti za osobe 60+, također su odobrena i sredstva za projekt uređenja vidikovca u Brinju „Brinje na dlanu“.

Sredstva za dodjelu financijskih potpora osigurala je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva te turističke organizacije, članovi Filantropskog fonda „Zajedno za zajednicu“,  Milenij hoteli iz Opatije, Valamar Riviera iz Poreča i Turistička zajednica Općine Brinje. Za vidikovac „Brinje na dlanu“ namijenjeno je 24.992,50 kuna.

Iz istog fonda financijsku podršku dobit će i projekt uređenja okoliša Starog grada Sokolca koji je prijavilo Planinarsko društvo Škamnica iz Brinja. Riječ je o iznosu od 49.992,5o kuna.

Među jednogodišnjim projektima lokalnih volonterskih centara u 2017. godini odabran je i projekt Društva Naša djeca Grada Gospića – Lokalni volonterski centar Gospić. Za to je odobreno 120 tisuća kuna.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv za prijavu projekata usmjerenih smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti te socijalnom uključivanju i integraciji socijalno osjetljivih skupina za 2017. godinu .

Rok za podnošenje prijava je 11. kolovoza 2017. godine.

Poveznica: http://www.mdomsp.hr/poziv-za-prijavu-projekata-usmjerenih-smanjenju-i-prevenciji-socijalne-iskljucenosti-te-socijalnom-ukljucivanju-i-integraciji-socijalno-osjetljivih-skupina-za-2017-godinu/6622

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2017. godinu .

Rok za podnošenje prijava je 21. srpnja 2017. godine. 

Prijava na Poziv vrši se kroz portal Financijske podrške, na linku: www.financijskepodrske.hr.

 

ZKD/M.K.G.

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!