O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Skok na skok - u Gacku!

1/21
Skok na skok - u Gacku!
Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!Skok na skok - u Gacku!
Objavljeno: 11-07-2017

U Gacku možeš skočiti s obale ili s mosta. I to je to, nema tu nekih prevelikih varijacija, poanta je da se uopće skoči.

Ili ipak ne?

Naravno da ne, uz malo mašte, poneku štosnu ideju i malo dobre volje, eto ti začas neviđene skakaonice. Jedinstvene. Samo u Gacku. Nigdje drugdje. Aha.

Zato smo se potrudili izrezati nekoliko sličica iz videa (dakako da je kvaliteta takve fotografije sasvim upitna, no bitno je da se vidi 'radnja'), koji nam je poslao čitatelj iz Čovića - čini se da je poprište događaja Tončin most. Likovi: tri hrabra momka i nešto publike.

Kad bi kojim slučajem Guinnessova knjiga rekorda bilježila visinu odnosno dužinu skoka u Gacku, ovo bi sigurno bio dosad najduži skok. I to sa skakaonice čiju je visinu moguće podesiti prema želji skakača!

M.K.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!