O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Rezime Susreta: niz (ne)očekivanih doživljaja!

1/1
Rezime Susreta: niz (ne)očekivanih doživljaja!
Rezime Susreta: niz (ne)očekivanih doživljaja!
Objavljeno: 05-05-2017

Nakon ovogodišnjeg SHKM-a u Vukovaru mladi iz Otočca i ovoga su se četvrtka redovno okupili u pastoralnom centru na druženju Zajednice mladih Ivan Pavao II.

Odazvalo se više mladih nego inače jer je tema bila prikazivanje videa i razmjena dojmova sa Susreta u Vukovaru. Zajednički smo prethodno pripremili sve naše fotografije iz Vukovara, a od većine prikupljenoga materijala Anamarija Jurković napravila je mini film u kojem glazbenu podlogu čine himna Susreta „Krist – nada naša“ i pjesma Božje pobjede „Jerihonske zidine“.

Osim filma, molila se i molitva zahvale koju je predvodila Mateja Posavi, pa je svaki pojedinac u sebi zahvalio Bogu, a tko je htio, mogao je svoju zahvalu izreći i naglas. Zahvale su ponajprije išle obiteljima kod kojih smo bili smješteni. Uz molitvu i film, svi su mladi prepričavali svoje doživljaje iz Vukovara, pa je cijela prostorija bila ispunjena smijehom i radošću.

Osim već poznatih, čuli smo i niz neobičnih doživljaja. Tako su npr. tri djevojke ispričale zanimljivost kad je, dok se čekalo prethodno već prijavljeno smještanje kod obitelji u Ivankovu, po njih došla – baka na biciklu! Dvojica mladića pak pozvana su na skoru svadbu, a jedna je djevojka završila na djevojačkoj večeri domaćice! Sve je to samo djelić doživljaja mladih iz Otočca.

Video s fotografijama sa Susreta u Vukovaru možete potražiti na youtube.com pod nazivom SHKM 2017. VUKOVAR – Mladi župe Otočac.

 

Mirela Orešković

Podijeli novost na društvenim mrežama!